CASA TIEVAN TARINA

IHANA SISUSTUSKAUPPA NETISSÄ

CASA TIEVA – RIPAUS YLELLISYYTTÄ ARKEEN

Sisustusverkkokauppa Casa Tieva on yhdistelmä etelän lämpöä ja pohjoisen viileyttä, kiiltävää timanttista tyynyä sekä maanläheistä villaa. Tuotteet sopivat hyvin erilaisiin sisustustyyleihin ja koteihin.

eteisen_sisustus-designersguild

Casa Tievan tarina

Haaveilin vuosia omasta kaupasta, josta saisi upeita sisustus- ja lahjatavaroita. Olen pitänyt aina sisustamisesta ja kauniista esineistä. Espanja on pienestä pitäen ollut maa, joka lähellä sydäntäni. Olemme perheeni kanssa matkustaneet useita kertoja Espanjassa, ihaillen olen katsellut espanjalaisia sisustustyylejä ja tuotteita.

Kesällä 2015 olimme jälleen Espanjassa, kiertelin sisustusliikkeitä ja löysin juuri oikeanlaisia ihania tuotteita, joita haluaisin liikkeessäni myydä.Matkalla tein päätöksen ottaa askeleen tuntemattomaan ja perustaa oman sisustuskaupan. Päätin aloittaa verkkokaupasta ja miettiä tulevaisuudessa kivijalkaliikkeen perustamista,

Halusin, että nimessä tulee on jotain Espanjasta ja perheemme juurista Lapista. Casa on espanjaa tarkoittaa kotia tai taloa ja Tieva on saamea ja tarkoittaa hiekkakumpua tai rinnettä. Niin kuin meidän oma kotimmekin. Ja niin syntyi Casa Tieva!
Toivotan teidät tervetulleeksi Casa Tievaan, kotiin hiekkakummulla. Haluan tarjota teille upeita tuotteita, joista on iloa pitkään ja joilla saatte luotua ylellisen, mutta lämpöisen tunnelman kotiinne, ripauksella ylellisyyttä.

Pia